fbpx Skip to content

Online Cursussen

Paardenvoeding & Gezondheid

…. met de zachte G

Sinds een paar jaar geef ik online cursussen, lezingen en masterclasses over paardenvoeding en gezondheid.

Dit alles doe ik met een berg wetenschappelijke opleidingen en kennis als achtergrond.

En met veel passie en ervaring uiteraard, want hoe vaak heb ik al mogen ervaren dat het zó mooi werkt:

“Let food be thy medicine and medicine be thy food.”

Zoals Hippocrates zei.

Voeding doet zó ontzettend veel in onze eigen gezondheid, en logischerwijs dus ook bij de gezondheid van onze paarden!

Om jou een goede basis te geven heb ik de online cursus Paardenvoeding opgezet. Hierin leg ik je haarfijn uit wat je moet weten, zodat je vervolgens zelf in staat bent om te beoordelen of het voer dat je nu geeft, wel écht het juiste is. En door het volgen van de cursus ga je ook begrijpen en werkelijk voelen wat er logisch is om je paard te voeren.

En je zult inzicht krijgen in de gezondheidsproblemen bij je paard, want hier krijgen we allemaal mee te maken!

MDR_781600-BorderMaker
inhoud modules

Je gaat minder afhankelijk zijn van een dierenarts opinie of meneer Google, ik help jou zodat je zelf kunt beredeneren wat er speelt.

Tot op zekere hoogte dan 🙂

Want in de basiscursus leg ik je de basis uit. In de Community Paardenvoeding gaan we daarna dieper in op allerlei stofwisselingsproblemen zoals EMS, Cushing, PPID, mestwater, koliek, zomereczeem, KPU, darmdysbiose, jeuk, opgeblazen buik, haaruitval, slechte hoeven, maagzweren en noem maar op.

Daarnaast leg ik in de Masterclass één specifiek onderwerp uit, zodat je helemaal ondergedompeld wordt in de materie die belangrijk is voor jou en jóuw paard.

En ja, dit alles doe ik met de zachte G, iets waar ik mij vroeger voor schaamde, maar nu hoor ik vaak dat het zijn charmes heeft, gelukkig 😉


Heb ik jouw interesse gewekt, kijk dan eens verder naar mijn online aanbod en als je vragen hebt, stel ze gerust via Facebook of Instagram.

Knipoog,

Tessa